Tilitoimisto Tainaniemelä.fi - Paperiton kirjanpito Heeroksella

Tilitoimisto Tainaniemelä.fi - Paperiton kirjanpito Heeroksella

27.4.2020

Täyden palvelun tilitoimisto Tainaniemela.fi on käyttänyt jo vuodesta 2007 Heeros ohjelmistoja. Palvelutarjonnasta valittiin käyttöön aina kullekin yritykselle sopivimmat ratkaisut, kasvattaen Heeros ohjelmistoratkaisujen käyttöä muuttuvien tarpeiden mukaan. Heeros Kirjanpito-ohjelma taipuu myös perinteisen mappikirjanpidon hoitoon ja sai lopulta aikaan suuren päätöksen.

– Teimme viime vuonna päätöksen siirtää asiakkaidemme kirjanpitoja Tikonista Heerokseen. Kirjanpidon ohjelmistonvaihto aloitettiin Heeros ostolaskuja ja/tai myyntilaskuja käyttävien asiakkaidemme kirjanpidoista. Ohjelmistovaihto jatkuu tänä vuonna ja tavoitteena on siirtää myös mappikirjanpidon asiakkaita Heerokseen, sillä toimintaan halutaan lisää tehoa ja kustannustehokkuutta, kertoo toimitusjohtaja Veli-Matti Lehtinen.

Paperiton kirjanpito

Ohjelmistovaihto sujuu hallitusti, sovitussa aikataulussa

Yhdessä aikataulutettu ja suunniteltu siirtoprojekti mahdollistaa hallitun ohjelmistovaihdon. Uuteen vaihtaminen saa luonnollisesti usein aikaan myös henkilökunnan muutosvastarintaa. Vanhasta ja tutusta halutaan pitää kiinni, sillä uuden oppiminen voi aiheuttaa epävarmuutta. Tikon ohjelmistovaihto on kuitenkin sujunut turkulaisessa tilitoimistossa mallikkaasti Heeros Siirtopalvelun avulla. Työntekijöiden huoli muutoksesta murrettiin Siirtopalveluun kuuluvalla koulutuksella ja tutunomaisella Heeroksella on nyt helppo jatkaa työskentelyä.

–Ohjelmiston vaihtoa on sujuvoittanut myös projektiin nimetyt yhteyshenkilöt. Tilitoimistollemme nimetty tukihenkilö Heerokselta ja oma yhteyshenkilömme tekevät edelleen tiivistä yhteistyötä, jolloin siirrot hoituvat helposti, katkaisematta taloushallinnon rutiineja, kiittää Lehtinen.

Paperiton kirjanpito on erityisen toimiva, myös etätyössä

Heeros Kirjanpito-ohjelma on otettu mukavasti vastaan Tainaniemela.fi´n asiakaskunnassa. Asiakkaille selainkäyttöisen kirjanpidon eduista muun muassa mahdollisuus päästä itse kirjanpidon raporteille, mistä ja milloin vaan, on ollut mielekästä ja tuonut tilitoimistoyhteistyöhön avoimuutta ja selkeyttä.

– Nyt vallitsevassa tilanteessa korostui, että selainpohjainen Heeros on oiva ratkaisu asiakkaidemme taloushallinnon hoitoon. Koko toimistomme siirtyi nopealla aikataululla etätyöskentelyyn ja ilman teknisiä erillisjärjestelyjä, työskentely jatkui keskeytyksettä kotikonttoreilta. Paperiton kirjanpito on erityisen toimiva, myös etätyössä, iloitsee Veli-Matti Lehtinen.

Tutustu helppoon ohjelmiston vaihtoon!