Tili-Seno Oy - Käyttäjäystävällinen pankkiohjelma nopeuttaa maksamista

Tili-Seno Oy - Käyttäjäystävällinen pankkiohjelma nopeuttaa maksamista

6.11.2018

Tili-Senon Marika Mäntylä kertoo, että Heeros Pankki tuli heille tarjolle juuri kreivin aikaan. Vanhan pankkiohjelman ylläpito oli päättymässä, eikä tilalle ollut löytynyt vastaavaa, helppokäyttöistä ohjelmaa.
– Kun kuulimme Heeros ohjelmistoihin lisättävästä pankkitoiminnallisuudesta, Ilmoittauduimme heti mukaan pilottikäyttäjiksi.

Heeros Pankin käyttö aloitettiin ensin muutamilla asiakkailla.
– Totesimme pian ohjelman käyttöönoton erittäin helpoksi ja sen käytön hyvin käyttäjäystävälliseksi, oli siis luonnollista tarjota sitä yhä useamman asiakkaamme käyttöön, kertoo Marika.

– Olemme jo vuosikausia tarjonneet pienille asiakkaillemme laskujen, verojen ja palkkojen maksupalvelua. Nyt Heeros Pankin avulla voimme nopeasti, vain parilla klikkauksella, hoitaa maksuja ja palkkoja. Pankin uusimpana mukavana ominaisuutena meidän kannaltamme on palkkojen maksuaineiston tuonti ohjelmaan. Myös viiteaineistojen löytyminen ohjelmasta on helpottanut kirjanpitojen tekemistä.

Heeros_Pankkitarina_TiliSeno

Heeros Pankkia on koko ajan kehitetty ja sen kehitys jatkuu edelleen.
– Toki pankin ominaisuuksissa on vielä kehitettävää ja aina löytyy uusia juttuja, joita me asiakkaat kaipaamme. Meillä kuitenkin Heeros Pankki on täyttänyt tarpeita ja voimme reilusti suositella sitä muillekin, vakuuttaa Marika.

– Yleisesti Heeros-ohjelmistot saavat meidän henkilökunnalta ja asiakkailta kiitosta helppokäyttöisyydestä. Heeros on nopeuttanut niin meidän oman kuin asiakkaidemme taloushallinnon tekemistä, kiittää Marika Mäntylä.

Katso myös video, kuinka Tili-Seno siirtyi Econetista Heerokseen.