Tilitoimisto Yritysterapia Oy - Heeros Ostolaskut rikastaa laskutiedot ennen tarkastuskiertoa

Tilitoimisto Yritysterapia Oy - Heeros Ostolaskut rikastaa laskutiedot ennen tarkastuskiertoa

5.1.2021

Tilitoimisto Yritysterapia Oy:stä tuli Heeroksen asiakas vuonna 2008. Heti alusta alkaen haluttiin osallistua myös Heeroksen tuotekehitykseen ja samalla vaikuttaa omille asiakkaille tarjottavien ratkaisujen ominaisuuksiin ja prosessien sujuvuuteen.
– Heeros ratkaisun ostolaskujen tunnistusominaisuus auttoi meitä alkutaipaleella kehittämään tilitoimistomme palveluita sähköiseen ja asiakaslähtöisempään suuntaan.

Syyskuussa 2020 tilitoimisto otti tuotepalettiinsa uuden Heeros Ostolaskut -ratkaisun, jonka laskujen tunnistus -ominaisuuden avulla sähköpostilla vastaanotetut ja tulkitut laskutiedot rikastetaan ennen tarkastuskiertoa.
– Nyt kun käytössämme on Heeros Ostolaskut, laskujen käsittely on entistä tehokkaampaa. Parasta on ollut huomata kuinka nopeasti laskut siirtyvät kiertoon. Olemmekin jo nyt saaneet asiakkailtamme positiivista palautetta uudesta ostolaskujen käsittelystä.

tilitoimisto yritysterapia

Tilitoimisto Yritysterapiassa iloitaan myös Heeros tuotteiden antamasta vapaudesta tehdä työtä missä vain, ja siitä että yhteistyö heeroslaisten kanssa on vaivatonta.
– On hienoa, että tätäkin tuotetta voi käyttää missä vain, eikä se ole työpisteeseen sidottu, kuten ei muitakaan Heeroksen tuotteita. Iloksemme myös yhteistyö Heeroksen kanssa on aina ollut sujuvaa, ajatuksia on vaihdettu puolin ja toisin, jonka lisäksi kehitysideamme on huomioitu. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan mitä uuden ohjelman seuraava kehitysaskel tuo tullessaan.

Tutustu Heeros Ostolaskuihin