Heeros yrityksenä

Kattavat kokonaisratkaisut liiketoiminnan tueksi

Heeros on vuonna 2000 perustettu suomalainen sähköisiin liiketoiminnan ratkaisuihin erikoistunut ohjelmistoyhtiö. Asiakasyhteistyössä kehitetyt selkeät ja helppokäyttöiset ratkaisumme tarjoavat asiakkaille modernin, joustavan ja jatkuvasti kehittyvän kokonaisuuden.
Heeros company

Asiakaslähtöinen, moderni ohjelmistoyritys

SaaS-palvelumallilla toteutettu modulaarinen ohjelmistoratkaisu mahdollistaa helpon käyttöönoton aina asiakkaan tarpeiden mukaan, kustannustehokkaasti, haluttu kokonaisuus kerrallaan.

Heeros ratkaisut kattavat kaikki taloushallinnon toiminnot aina paperi- ja pdf-laskujen optisesta tulkinnasta digitaaliseen osto-, matka- ja myyntilaskujen käsittelyyn, arkistointiin, kirjanpitoon ja työaikaraportoinnilla ja HR:llä tehostettuun palkanlaskentaan.

Heeros tarjoaa myös  markkinoiden helppokäyttöisimmän projektinhallinnan työkalun asiantuntijayrityksille sekä yksinkertaistetun liiketoimintaratkaisun pienyrityksille.

Lisäksi liiketoiminnalle merkityksellisten tunnuslukujen seuranta ja analysointi onnistuu monipuolisen Business Intelligence -ratkaisun avulla. Heeros integroituu helposti osaksi muita taloushallinnon ja toiminnanohjauksen ohjelmia, mikä takaa saumattoman yhteistyön jo käytössä olevien ratkaisujen kanssa, tuo tarjolle reaaliaikaisen taloushallinnon ja tehokkaamman työskentelyn.

Heeroksen menestystekijät

Heeros yritysesittely


Missiomme on kehittää ohjelmistoja sujuvampaan liiketoimintaan. Visiomme on pilvipalvelumme avulla mahdollistaa jokaiselle asiakkaallemme liiketoiminnan kasvu.


Heeros yritysesittely


Yrityksemme johtamisen perusteina ovat asiakkaidemme tarpeiden kuuntelu, ymmärtäminen ja yhteistyö. Pitkäjänteinen tekeminen ja kyky ennakoida tulevia muutoksia, luovat myös hyvän pohjan olla entistä parempi kumppani asiakkaillemme.

Heeros yritysesittely


Meillä softaosaaminen kohtaa asiakaslähtöisyyden sekä intohimon auttaa asiakasta onnistumaan. Tuotamme ainutlaatuisia tuki- ja koulutus- sekä kumppanuuspalveluja, jotka auttavat asiakkaitamme kehittämään liiketoimintaa tehokkaasti.

Heeros yritysesittely

Vapautta, vastuuta ja haasteita hyvällä porukalla


Ammattitaitoinen ja kokenut henkilöstömme sekä käyttöä tukevat asiakaslähtöiset digitalisointipalvelut ovat myös menestystekijöitämme.
Arvot määrittävät tavan, jolla pyrimme saavuttamaan strategiset tavoitteemme ja visiomme.

 

Suomalainen kumppani on aina ajankohtainen valinta

Toimimme kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti, ympäristöystävällisesti ja hiilijalanjälkeä pienentäen. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä ja Turussa sekä Hollannissa. Listauduimme vuonna 2016 First North Finland -markkinapaikalle.

Ratkaisujamme käyttävät jo 17 000 yritystä ja yhteisöä yhdeksässä maassa. Välitämme yli 500 000 laskua kuukausittain. Toivotamme sinunkin yrityksesi tervetulleeksi osaksi menestyvää kasvutarinaa – ota yhteyttä! 

Heeros Tilaa uutiskirje

Kuule ensimmäisten joukossa tuoreimmat taloushallinnon uutiset!

Tilaamalla uutiskirjeemme tutustut taloushallinnon uusiin keinoihin ja saat ensimmäisten joukossa vinkit tehokkaaseen työskentelyyn.