Heeros – Taloushallinnon ratkaisut pilvipalveluna

Heeros yhdistää ohjelmisto-osaamisen ja ainutlaatuiset tukipalvelut. Heeros Oyj on vuonna 2000 perustettu suomalainen taloushallinnon ohjelmistopalveluja tuottava yritys. Heeroksen moduulipohjaiset ratkaisut on kehitetty yhdessä tilitoimistojen kanssa ja ne kattavat kaikki sähköisen taloushallinnon prosessit. Lisäksi ainutlaatuiset tuki-, koulutus- ja kumppanuuspalvelut auttavat Heeros-käyttäjiä kehittämään ja kasvattamaan liiketoimintaansa hallitusti.

Heeros kasvaa ja kansainvälistyy

Heeroksen tavoitteena on edelleen kasvattaa markkinaosuuttaan Suomen taloushallinto-ohjelmistomarkkinoilla sekä luoda jalansijaa myös ulkomaisilla markkinoilla. Suomen toimipisteiden (Helsinki, Jyväskylä, Turku) lisäksi Heeros palvelee tällä hetkellä Hollannissa ja Ruotsissa.

Heeros First North Finland -markkinapaikalla

Heeros listautui marraskuussa 2016 Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle First North Finland –markkinapaikalle (kaupankäyntitunnus HEEROS). Lisätietoja sijoittajat-sivuillamme.

Kestävän kehityksen ratkaisu

Säästöt syntyvät monesta asiasta. Selainpohjainen taloushallinto mahdollistaa toimintojen virtaviivaistamisen monessa osassa toimintoketjua.

  • Paperin käyttö vähenee – ekologisuus lisääntyy
  • Ei aika- tai paikkasidonnaisuutta – turha liikkuminen vähenee
  • Automatisoidut toiminnot – työn tehostuu

Heeros toimii kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti, ympäristöystävällisesti ja hiilijalanjälkeä pienentäen.