Digitaaliset taloushallinnon ratkaisut

Heeros on vuonna 2000 perustettu suomalainen sähköisiin taloushallinnon ratkaisuihin erikoistunut ohjelmistoyhtiö – toimialansa edelläkävijä. Nykyisin kansainvälinen Heeros tarjoaa asiakkailleen itsenäisen, joustavan ja kustannustehokkaan pilvipohjaisen kokonaisratkaisun, joka kattaa kaikki taloushallinnon perustehtävät paperilaskujen optisesta tulkinnasta osto-, matka- ja myyntilaskujen käsittelyyn ja arkistointiin sekä raportoinnin lisäksi kirjanpidon ja palkanlaskennan. Heeros listautui vuonna 2016 Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle First North Finland –markkinapaikalle (kaupankäyntitunnus HEEROS). Lisätietoja sijoittajat-sivuillamme.

Software-as-a-Service (SaaS) -palvelumallilla toteutetut modulaariset ratkaisut mahdollistavat, että Heeros-asiakkaat voivat ottaa käyttöön vain yrityksen taloushallinnon tarpeita parhaiten palvelevat ohjelmistot ja maksaa vain käyttämistään palveluista. Ohjelmistokäytön kasvattaminen onnistuu helposti myös jälkikäteen, jonka lisäksi Heeroksen integrointi osaksi muita taloushallinnon tai toiminnanohjauksen ohjelmia luonnistuu vaivattomasti. Integrointi mahdollistaa eri ohjelmien saumattoman yhteispelin ja tekee työskentelystä tehokkaampaa.

Kestävän kehityksen ratkaisu

Heeros toimii kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti, ympäristöystävällisesti ja hiilijalanjälkeä pienentäen, jonka lisäksi selainpohjainen taloushallinto mahdollistaa toimintojen virtaviivaistamisen monessa osassa toimintoketjua.

  • Paperin käyttö vähenee – ekologisuus lisääntyy
  • Ei aika- tai paikkasidonnaisuutta – turha liikkuminen vähenee
  • Automatisoidut toiminnot – työn tehostuu

Heeros-ratkaisuja käyttää jo noin 15 000 yritystä ja yhteisöä, yhdeksässä eri maassa. Kuukausitasolla Heeros välittää yli 500 000 laskua. Toimipisteemme sijaitsevat Suomessa (Helsinki, Jyväskylä, Turku), Hollannissa ja Ruotsissa.

Heeroksen menestystekijät

Heeroksen tärkeimmät menestystekijät ovat asiakasyhteistyössä kehitetyt selkeät ja helppokäyttöiset taloushallinnon ratkaisut sekä palveluasenne, mikä auttaa asiakkaita saamaan Heeros-kumppanuudesta hyödyt täysillä irti.

Heeroksen slogan ”Koska taloushallinto on palvelua”, kuvaa tapaa toimia sekä tahtoa tuottaa asiakkaille ainutlaatuisia tuki-, koulutus- ja kumppanuuspalveluja, jotka auttavat Heeros-käyttäjiä kehittämään liiketoimintaansa hallitusti ja tehokkaasti.

Yrityksemme johtamisen perusteina ovat asiakkaidemme tarpeiden kuuntelu ja yhteistyö, avoimuus, liiketoiminnan fokusoiminen sekä tiimityö. Pitkäjänteinen tekeminen ja kyky ennakoida tulevia muutoksia, luovat myös hyvän pohjan olla entistä parempi kumppani asiakkaillemme.