Heeros-company-hero

Modernin taloushallinnon kansainvälistyvä edelläkävijä.

Heeros – asiakaslähtöinen, moderni sähköisen taloushallinnon kumppani

Heeros on vuonna 2000 perustettu suomalainen sähköisiin taloushallinnon ratkaisuihin erikoistunut ohjelmistoyhtiö. Asiakasyhteistyössä kehitetyt selkeät ja helppokäyttöiset ratkaisumme tarjoavat asiakkaille modernin, joustavan ja jatkuvasti kehittyvän taloushallinnon kokonaisuuden. SaaS-palvelumallilla toteutettu modulaarinen ohjelmistoratkaisu mahdollistaa helpon käyttöönoton aina asiakkaan tarpeiden mukaan, kustannustehokkaasti, haluttu kokonaisuus kerrallaan.

Kattavat kokonaisratkaisut

Heeros ratkaisut kattavat kaikki taloushallinnon toiminnot aina paperi- ja pdf-laskujen optisesta tulkinnasta digitaaliseen osto-, matka- ja myyntilaskujen käsittelyyn, arkistointiin, kirjanpitoon ja työaikaraportoinnilla tehostettuun palkanlaskentaan. Lisäksi liiketoiminnalle merkityksellisten tunnuslukujen seuranta ja analysointi onnistuu monipuolisen Business Intelligence -ratkaisun avulla. Heeros integroituu helposti osaksi muita taloushallinnon ja toiminnanohjauksen ohjelmia, mikä takaa saumattoman yhteistyön jo käytössä olevien ratkaisujen kanssa, tuo tarjolle reaaliaikaisen taloushallinnon ja tehokkaamman työskentelyn.

Heeroksen menestystekijät

Missiomme on rakentaa helppoa ja sujuvaa taloushallinnon tulevaisuutta. Haluamme olla myös kansainvälinen taloushallinnon ohjelmistojen edelläkävijä, sillä meillä softaosaaminen kohtaa asiakaslähtöisyyden sekä intohimon auttaa asiakasta onnistumaan. Hyödynnämme palveluissamme entistä enemmän analytiikkaa, automaatiota ja tekoälyä, sillä haluamme tarjota asiakkaillemme toimialan parhaimman käyttökokemuksen, jatkossa myös mobiilissa.

Yrityksemme johtamisen perusteina ovat asiakkaidemme tarpeiden kuuntelu, ymmärtäminen ja yhteistyö, avoimuus, liiketoiminnan fokusoiminen sekä tiimityö. Pitkäjänteinen tekeminen ja kyky ennakoida tulevia muutoksia, luovat myös hyvän pohjan olla entistä parempi kumppani asiakkaillemme.

Ammattitaitoinen ja kokenut henkilöstömme sekä käyttöä tukevat asiakaslähtöiset digitalisointipalvelut ovat myös menestystekijöitämme. Tahdomme tuottaa ainutlaatuisia tuki- ja koulutus- sekä kumppanuuspalveluja, jotka auttavat asiakkaitamme kehittämään liiketoimintaa hallitusti ja tehokkaasti. Koska ydinbisneksemme on ohjelmistopalveluiden kehittäminen, emme myöskään kilpaile tilitoimistopalveluita tarjoavien asiakkaidemme kanssa. Mikäli sinäkin haluat liittyä joukkoomme ja auttaa asiakkaitamme menestymään, lue lisää täältä.

Suomalainen kumppani on aina ajankohtainen valinta

Toimimme kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti, ympäristöystävällisesti ja hiilijalanjälkeä pienentäen. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä ja Turussa sekä Hollannissa. Listauduimme vuonna 2016 First North Finland -markkinapaikalle.

Ratkaisujamme käyttävät jo 16 000 yritystä ja yhteisöä yhdeksässä maassa. Välitämme yli 500 000 laskua kuukausittain. Toivotamme sinunkin yrityksesi tervetulleeksi osaksi menestyvää kasvutarinaa – ota yhteyttä!