<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=398868563803133&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

 

 

Modernin

taloushallinnon

kansainvälistyvä

edelläkävijä

 

 

Asiakaslähtöinen, moderni sähköisen
taloushallinnon kumppani


Heeros on vuonna 2000 perustettu suomalainen sähköisiin taloushallinnon ratkaisuihin erikoistunut ohjelmistoyhtiö. Asiakasyhteistyössä kehitetyt selkeät ja helppokäyttöiset ratkaisumme tarjoavat asiakkaille modernin, joustavan ja jatkuvasti kehittyvän taloushallinnon kokonaisuuden. SaaS-palvelumallilla toteutettu modulaarinen ohjelmistoratkaisu mahdollistaa helpon käyttöönoton aina asiakkaan tarpeiden mukaan, kustannustehokkaasti, haluttu kokonaisuus kerrallaan.

Kattavat kokonaisratkaisut

Heeros ratkaisut kattavat kaikki taloushallinnon toiminnot aina paperi- ja pdf-laskujen optisesta tulkinnasta digitaaliseen osto-, matka- ja myyntilaskujen käsittelyyn, arkistointiin, kirjanpitoon ja työaikaraportoinnilla tehostettuun palkanlaskentaan. Heeros tarjoaa  markkinoiden helppokäyttöisimmän projektinhallintan työkalun asiantuntijayrityksille. Lisäksi liiketoiminnalle merkityksellisten tunnuslukujen seuranta ja analysointi onnistuu monipuolisen Business Intelligence -ratkaisun avulla. Heeros integroituu helposti osaksi muita taloushallinnon ja toiminnanohjauksen ohjelmia, mikä takaa saumattoman yhteistyön jo käytössä olevien ratkaisujen kanssa, tuo tarjolle reaaliaikaisen taloushallinnon ja tehokkaamman työskentelyn.

Heeroksen menestystekijät

Heeros yritysesittely


Missiomme on rakentaa helppoa ja sujuvaa taloushallinnon tulevaisuutta.  Hyödynnämme palveluissamme entistä enemmän analytiikkaa, automaatiota ja tekoälyä tarjoamalla toimialan parhaimman käyttökokemuksen.

Heeros yritysesittely


Yrityksemme johtamisen perusteina ovat asiakkaidemme tarpeiden kuuntelu, ymmärtäminen ja yhteistyö. Pitkäjänteinen tekeminen ja kyky ennakoida tulevia muutoksia, luovat myös hyvän pohjan olla entistä parempi kumppani asiakkaillemme.

Heeros yritysesittely


Meillä softaosaaminen kohtaa asiakaslähtöisyyden sekä intohimon auttaa asiakasta onnistumaan. Tuotamme ainutlaatuisia
tuki- ja koulutus- sekä kumppanuuspalveluja, jotka auttavat asiakkaitamme kehittämään liiketoimintaa tehokkaasti.

Heeros yritysesittely

Vapautta, vastuuta ja haasteita hyvällä porukalla


Ammattitaitoinen ja kokenut henkilöstömme sekä käyttöä tukevat asiakaslähtöiset digitalisointipalvelut ovat myös menestystekijöitämme.
Arvot määrittävät tavan, jolla pyrimme saavuttamaan strategiset tavoitteemme ja visiomme.

Lue lisää arvoistamme sekä työskentelystä Heeroksella >>

 

Suomalainen kumppani on aina ajankohtainen valinta

Toimimme kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti, ympäristöystävällisesti ja hiilijalanjälkeä pienentäen. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä ja Turussa sekä Hollannissa. Listauduimme vuonna 2016 First North Finland -markkinapaikalle.

Ratkaisujamme käyttävät jo 17 000 yritystä ja yhteisöä yhdeksässä maassa. Välitämme yli 500 000 laskua kuukausittain. Toivotamme sinunkin yrityksesi tervetulleeksi osaksi menestyvää kasvutarinaa – ota yhteyttä! 

Heeros Tilaa uutiskirje

Kuule ensimmäisten joukossa tuoreimmat taloushallinnon uutiset!

Tilaamalla uutiskirjeemme tutustut taloushallinnon uusiin keinoihin ja saat ensimmäisten joukossa vinkit tehokkaaseen työskentelyyn.