<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=398868563803133&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Heeros turvaa asiakkailleen palvelun jatkuvuuden

13.3.2020

Heeros estää osaltaan pandemiaksi muuttuneen koronaviruksen leviämistä. Olemme päivittäneet toimintasuunnitelman palveluidemme toimivuuden takaamiseksi.

Jatkuvuuden varmistaminen

Päivittäisen toiminnan, tuotannon ja asiakaspalvelun jatkuvuuden varmistamiseksi, olemme hajauttaneet avainhenkilöt toimimaan eri paikoissa. Lisäksi koko henkilöstömme pyrkii hoitamaan työtehtävänsä etätyönä ja vältämme kaikkea matkustamista, myös Heeros toimipisteiden välillä. Käytössämme olevat kattavat välineet takaavat heeroslaisten sujuvan yhteistyön ja yhteydenpidon myös etätyöskentelyssä. Poikkeavasta tilanteesta huolimatta palvelemme asiakkaitamme normaaliin tapaan.

Turvallinen toiminta

Haluamme turvata asiakkaidemme ja henkilöstömme hyvinvoinnin. Hoidamme kaikki asiakastapaamiset ja koulutukset kuten ennenkin, tarvittaessa etäyhteyden välityksellä. Perumme myös osallistumiset jo sovittuihin tapahtumiin tai osallistumme niihin mahdollisuuksien mukaan etänä.

Suhtaudumme tilanteeseen rauhallisesti, noudatamme viranomaisten ohjeita ja päivitämme tarvittaessa omaa toimintasuunnitelmaamme. Mikäli jokin asia jäi vielä askarruttamaan mieltäsi, vastaamme mielellämme kysymyksiisi (tuki@heeros.com).

Huolehditaan itsestämme ja toisistamme!

Mikko Pilkama
Toimitusjohtaja