Kymppikirjanpito Oy - Heeros suosittelun perusteella valittu ja hyväksi havaittu

Kymppikirjanpito Oy - Heeros suosittelun perusteella valittu ja hyväksi havaittu

Kymppikirjanpito Oy (osa valtakunnallista Aallon Groupia) on huoltoasema- ja kahvilatoiminnan kirjanpidon asiantuntija yli 40 vuoden kokemuksella. Tilitoimisto on käyttänyt Heerosta jo vuodesta 2010. Ennen Heerosta tilitoimistossa ei ollut aiempaa kokemusta sähköisestä taloushallinnosta. Sähköistä ratkaisua kuitenkin alettiin etsiä, sillä asiakkaiden tarpeet vaativat sitä jo ennen vuotta 2010. Kymppikirjanpidon työntekijöistä iso osa käyttää Heeroksen ohjelmistoja päivittäin.

Valintaan vaikuttivat asiakkaiden tarpeet, suosittelut ja käyttökokemukset

”Heerokseen päädyttiin puhtaasti siksi, että eräs tuttavani tilitoimistopiireistä suositteli sitä minulle, omien kokemuksiensa perusteella.” Näin toteaa Kymppikirjanpidon silloinen toimitusjohtaja Kalevi Lillia. Valintaan vaikuttivat siis ainakin kaksi asiaa: asiakkaiden tarpeet sekä tuttavalta kuullut Heeros suosittelut sekä käyttökokemukset. Heeroksen käyttö aloitettiin ottamalla käyttöön Heeros Ostolaskut ja Sähköinen Arkistointi. Vuosien kuluessa käyttöä on laajennettu luontevasti myös muihin Heeros ratkaisuihin.

Päivittäin Heeroksen tuotteita käyttävät kirjanpitäjät Outi Kannila ja Kirsi Kulmala kertovat, että yhteistyö Heeroksen kanssa on ollut tiivistä ja sujuvaa.  Naiset kiittelivätkin sitä, että myös Heeroksen yhteyshenkilö on heihin säännöllisesti yhteydessä ja pitää heidät ajan tasalla tapahtumista Heeroksella. Outi on myös kokenut, että yhteistyö on kaikin puolin nopeaa, vaikka mukana onkin kolme osapuolta: Heeros, Kymppikirjanpito sekä heidän asiakkaansa. ”Yhteistyö on oikeilla raiteilla ja siksi se sujuu”, Outi kommentoi.

Parasta varmuus sekä järjestelmällisyys

”On aivan ihana ja kutkuttava tunne, kun ostolaskujen siirron jälkeen on jo ”puolet kirjanpidosta” tehty. Loppu on helppoa ja nopeaa, kun olen tehnyt asiat ensin Heeroksella järkevästi!” Kirsi tokaisee, kun kysymme häneltä, miten Heeros on helpottanut hänen työtään. Outi taas kokee, että Heeroksen käytössä on parasta varmuus sekä järjestelmällisyys. Esimerkiksi kaikki laskut ovat turvassa, tallessa ja listattavissa. ”Kun laskut ovat Heeroksessa, ne ovat kuin kotona ja varmassa tallessa”, Outi kommentoi.

Vaikka yhteistyö toimiikin loistavasti, kaikki ei aina ole täydellistä, sen Kymppikirjanpidon väkikin myöntää. Heiltä löytyy vielä muutamia toiveita, joita Heeroksen tulisi kehittää lähiaikoina. Naiset kertovat, että välillä esimerkiksi pankkitoiminnoissa on pieniä häiriöitä, jolloin hetkellisesti saattaa esiintyä epävarmuutta siitä, ovatko maksuerät lähteneet ostoreskontrasta vai eivät. ”Näistäkin tilanteista kuitenkin selvitään useimmiten hyvin”, Outi toteaa.

Tulevaisuudennäkymät Kymppikirjanpidossa ovat valoisat. Heillä halutaan helpottaa asiakkaiden arkea mahdollisimman paljon. ”Jatkossa pyrimme siihen, että kaikki asiakkaamme käyttävät Heerosta”, tilitoimistosta kerrotaan. Nyt ollaan hyvässä vauhdissa tämän asian suhteen, ja asiakkaat ottavat mielellään Heeroksen ratkaisuja käyttöön, koska ymmärtävät niiden edut.

Kymppikirjanpito Oy on huoltoasema- ja kahvilatoiminnan kirjanpidon asiantuntija jo yli 40 vuoden kokemuksella. Luottamuksellisuus, henkilökohtainen palvelu ja liiketoiminnan tunteminen ovat meille keskeisiä asioita, joilla tuotamme asiakkaillemme heidän hyväksi havaitsemaansa lisäarvoa.

Tutustu helppoon ohjelmistonvaihtoon ja ota yhteyttä >>