Heeros vs. Fivaldi tilitoimiston ohjelmistona

Onko aika päivittää ohjelmistot? Heeros on tilitoimistojen vaihtoehto Fivaldin tilalle, kun haluat selkeäkäyttöisten ohjelmistojen lisäksi henkilökohtaisempaa palvelua. Pohjois- ja Keski-Suomessa saat palvelua paikallisesti kumppaniltamme Novecilta.

Heeros brand plus 1 header

Miksi valita Heeros?

Heeroksella kumppaneidensa kanssa on vuosikymmenien kokemus yhteistyöstä tilitoimistojen kanssa. Ohjelmillamme palvelet sujuvasti sekä sähköisessä taloushallinnossa pitkällä olevia yrityksiä että mappiasiakkaita.
Icon Customer service purple
Nopea palvelu
Icon Easy to use green
Helppo käyttö ja käyttöönotto
Icon Integration cloud sync light blue
Jatkuva kehitys
Icon Save money dark blue
Selkeä hinnoittelu
  • Bonum-logo
  • aallon-logo-rgb-1200px
  • toolon-laskenta-logo-cropped-for-carousel
  • tilineloset_logo
  • Tilitoimisto_Karppinen_logo
  • Rantalainen logo.
Trust

Asiantuntevaa palvelua lähellä sinua

Meille Heeroksella asiakkaiden välitön kohtaaminen on tärkeää. Samalla filosofialla toimii tuttu kumppanimme Novec Pohjois- ja Keski-Suomen alueilla. 

Novecin vahvuuksia ovat paikallisuus, laadukas käyttöönoton tuki sekä nopea ja joustava asiakaspalvelu — samaa tarinaa kertovat myös pitkäaikaiset asiakassuhteet. Saat kaiken  tarvitsemasi palvelun yhdeltä luukulta avaimet käteen -periaatteella. Historiatietojenkin siirto onnistuu vaivattomasti ja pääset käyttämään ohjelmistoja nopeasti.

Work code and server

Ohjelmistokokonaisuus selkeällä arkistolla

Heeros-ohjelmistoja kehitetään asiakaslähtöisesti vastaamaan tarpeeseen. Monipuolinen tarjoama kattaa mm. kirjanpidon, osto- ja myyntilaskut, mutta myös palkanlaskennan ja HR:n.

Selkeään arkistoon voi tallettaa kaikki laskut ja muut asiakirjat mistä tahansa ohjelmasta. Monipuolisten hakutoimintojen avulla asiakirjojen ja laskujen löytäminen on helppoa.

Heeroksen mobiilisovelluksen avulla lisäät asiakkaidesi tyytyväisyyttä ennestään, kun myynti-, osto- ja matkalaskujen perustoiminnot sekä tositteiden tallennus arkistoon onnistuu näppärästi vaikka tien päältä.

Pyydä tarjous

Heeros-ohjelmistot tilitoimistoille

Financial Cloud plus element Small

Taloushallinto-ohjelmat

Automatisoi helppokäytöisillä ohjelmilla asiakkaidesi kanssa prosessit aina osto- ja myyntilaskuista kirjanpitoon ja arkistointiin asti.
Tutustu
People Cloud plus element Small

Palkka- ja henkilöstöhallinnon ohjelmat

Tee palkanlaskennasta ja henkilöstöhallinnosta sujuvampaa ketterien ohjelmistojen avulla.
Tutustu
PSA Cloud plus element Small

Heeros PSA

Yksinkertaista liiketoimintaprosesseja sekä palveluiden tuotteistamista ja resursointia helppokäyttöisellä ja modernilla ohjelmistolla.
Tutustu

Vaihtamalla paranee!

Ota yhteyttä lomakkeen kautta ja jutellaan lisää.