Euran Yritystilit - Heeros on asiakkaidemme arvostama ohjelmistokokonaisuus

Euran Yritystilit - Heeros on asiakkaidemme arvostama ohjelmistokokonaisuus

8.1.2015

Euran Yritystilit (osa Viljo Tilitoimistoa marraskuusta 2021 alkaen) antaa asiakkailleen palvelulupauksen korkeasta laadusta, jolloin myös käytössä olevien työkalujen tulee olla laadukkaat.

– Heeroksen selkeät ja helposti käyttöönotettavat ohjelmistot ovat olleet käytössämme jo vuodesta 2007. Osto- ja myyntilaskujärjestelmien rinnalle otettiin käyttöön hiukan myöhemmin Heeros Kirjanpito. Tämä oli kauan kaivattu lisä kokonaisvaltaisen taloushallinnon pyörittämiseen, kertoo Euran Yritystilien taloushallinnon ammattilainen.

Euran yritystilit ohjelmistokokonaisuus - Infograafi

Heeroksen Sähköinen Arkisto on ollut Euran Yritystilien asiakkaille mieluisa. Automaattisesti arkistosta lähetettävät sähköposti-ilmoitukset kertovat myös asiakkaille uusien dokumenttien tallentumisesta. Lisäksi tärkeät dokumentit ovat aina tallessa ja helposti jälkikäteenkin löydettävissä.

Asiakkaan kanssa yhteiskäyttöiseen Heeros Arkistoon voidaan helposti tallentaa kaikki taloushallinnon raportit sekä yrityksen asiakirjat ja sopimukset. Selainpohjainen taloushallinnon ohjelmisto mahdollistaa myös etätyöskentelyn, joka on toteutunut myös Euran Yritystileillä. Työskentely ajasta ja paikasta riippumatta, tuo myös joustavuutta henkilöstön työhön.

Heeros Kirjanpidon monipuoliset ominaisuudet ja automaattiset toiminnot sujuvoittavat Euran Yritystilien kirjanpitäjien rutiineja.

– Helpotamme arjen kiirettä käyttämällä Heeros Kirjanpidon tilinpäätösasiakirjoja, tase-erittelyjä ja veroilmoituksia. Ja kuten asiakkaamme ovat todenneet, olemme Heeroksen avulla heidän sähköinen sihteerinsä, iloitsee Euran Yritystilien kirjanpitäjä.