Euran Yritystilit - Heeros on asiakkaidemme arvostama ohjelmistokokonaisuus

Euran Yritystilit - Heeros on asiakkaidemme arvostama ohjelmistokokonaisuus

8.1.2015

Euran Yritystilit antaa asiakkailleen palvelulupauksen korkeasta laadusta, jolloin myös käytössä olevien työkalujen tulee olla laadukkaat. – Heeroksen selkeät ja helposti käyttöönotettavat ohjelmistot ovat olleet käytössämme jo vuodesta 2007. Osto- ja myyntilaskujärjestelmien rinnalle otettiin käyttöön hiukan myöhemmin Heeros Kirjanpito. Tämä oli kauan kaivattu lisä kokonaisvaltaisen taloushallinnon pyörittämiseen, kertoo Euran Yritystilien taloushallinnon ammattilainen Pirjo Lintusalo.

Heeros_Asiakasnosto_EuranYritystilit

Heeroksen Sähköinen Arkisto on ollut Euran Yritystilien asiakkaille mieluisa. Automaattisesti arkistosta lähetettävät sähköposti-ilmoitukset kertovat myös asiakkaille uusien dokumenttien tallentumisesta. Lisäksi tärkeät dokumentit ovat aina tallessa ja helposti jälkikäteenkin löydettävissä. – Asiakkaan kanssa yhteiskäyttöiseen Heeros Arkistoon voimme helposti tallentaa kaikki taloushallinnon raportit sekä yrityksen asiakirjat ja sopimukset. Selainpohjainen taloushallinnon ohjelmisto mahdollistaa myös etätyöskentelyn, joka on toteutunut myös Euran Yritystileillä. – Työskentely ajasta ja paikasta riippumatta, tuo myös joustavuutta henkilöstömme työhön.

Heeros Kirjanpidon monipuoliset ominaisuudet ja automaattiset toiminnot sujuvoittavat Euran Yritystilien kirjanpitäjien rutiineja. – Helpotamme arjen kiirettä käyttämällä Heeros Kirjanpidon tilinpäätösasiakirjoja, tase-erittelyjä ja veroilmoituksia. Ja kuten asiakkaamme ovat todenneet, olemme Heeroksen avulla heidän sähköinen sihteerinsä, iloitsee Pirjo Lintusalo.

Euran Yritystilit

  • Perustettu vuonna 2005
  • Auktorisoitu 18.5.2011
  • Kahdeksan työntekijää
  • Asiakkaita rakennusalan yrityksistä hoiva-alan yrityksiin länsirannikolta pääkaupunkiseudulle
  • www.euranyritystilit.fi