Miten pärjäsimmekään ennen digitaalista Heerosta

Bisnode Finland Oy

Talouspäällikkö Kimmo Suominen johdatti paperimeiningillä toimineen Bisnode Finland Oy:n luontevasti Heeroksen taloushallinnon ohjelmistoperheen pariin jo vuonna 2013. Digitaalisuuden hyödyt ja edut olivat tulleet tutuiksi jo edellisessä työpaikassa.
– Heeroksen integrointi Bisnode Finland Oy:n taloushallintoon istui yrityksemme ideologiaan kaikin tavoin. Keskustelukontakti Heeroksen kanssa syntyi heti ja yrityksemme taloushallinnon tarpeet saatiin helposti liitettyä jo olemassa olevaan toiminnanohjausjärjestelmään.

Digitaalinen osto- ja matkalaskujen käsittely sujuu nykyisin jouhevasti kansainvälisessä Bisnodessa, jolla on toimintaa 19 Euroopan maassa ja yhteistyötä useissa kymmenissä maissa.
– Verkkolaskutus on Suomessa nykypäivää, mutta maailmalla liikkuu vielä paljon paperilaskuja. Siitä huolimatta, että ulkomaisten laskujen visualisointi poikkeaakin kotimaisista laskuista, pystymme näppärästi Heeros Identalla käsittelemään niin paperiset kuin sähköpostilla saapuneet laskut, Kimmo kiittää.

Bisnode Finlandin ostolaskupuolella toimii tällä hetkellä lähes 50 Heeros käyttäjää, jonka lisäksi matkalaskusovelluksen käyttäjiä on iso liuta, ja uusia käyttäjätunnuksia avataan sitä mukaan kun uusia tarvitsijoita ilmenee. Heeroksen ohjelmaperheestä on käytössä myös myyntilaskut.
– Myyntilaskut välittyvät suoraan omasta ERP:stämme  operaattorin kautta vastaanottajille ja arkistoituvat automaattisesti Heeroksen sähköiseen arkistoon, Adminaan. Adminan hyvät hakutoiminnot ovat myös nopeuttaneet ja helpottaneet tositteiden ja sopimusten löytymistä sekä tehostaneet yhteistyötä yrityksessämme.

Konsernin johto toimii Ruotsissa, mutta asioiden jakaminen on helppoa, kun tarvittaessa voidaan tutkailla yhtäaikaisesti samaa näkymää. Myös kaksinkertainen tarkastus laskuille on nopeaa, eikä papereita enää häviä, vaikka sähköisessäkin maailmassa, joskus joku lasku jää ”makaamaan” tarkastajan pöydälle.
– Myös tilintarkastajien työ on nopeutunut, kun tilintarkastus ei ole enää paikkaan ja aikaan sidonnaista, iloitsee Kimmo. Työyhteisömme nuorempi sukupolvi on myös ihmetellyt, miten aiemmin edes pärjättiin, kun tietoja jouduttiin kaivamaan kirjoista ja kansista.

Bisnodella ei enää palattaisi vanhaan.
– Siirtymisestä Heerokseen jäi hyvä fiilis; asiantunteva projektipäällikkö otti homman haltuun ja  aikataulussa pysyttiin. Suosittelemme muillekin, sillä käyttöönotto ja käyttö on sujuvaa. Nyt voimme keskittyä liiketoiminnan kasvuun ja tehokkaampaan toimintaan ydintehtävässämme, toteaa Kimmo Suominen.

Tutustu ratkaisuihimme ja ota yhteyttä!

Bisnode lyhyesti

Bisnode on johtava eurooppalainen data- ja analytiikkapalveluita tarjoava yritys, joka toimii 19 maassa ja työllistää 2 400 henkeä, joista 100 työskentelee Suomessa. Bisnoden ydintehtävä on auttaa yrityksiä löytämään uusia asiakkaita ja kasvattamaan asiakkuuksia kannattavasti läpi koko asiakkuuden elinkaaren sekä hallitsemaan riskiä erilaisissa liiketoimintaprosesseissa.