Suositteluiden perusteella valittu ja hyväksi havaittu

Kymppikirjanpito Oy

Jo yli 40 vuotta toiminut tamperelainen tilitoimisto Kymppikirjanpito Oy on käyttänyt Heerosta vuodesta 2010. Ennen Heerosta heillä ei ollut aiempaa kokemusta sähköisestä taloushallinnosta. Sähköistä ratkaisua kuitenkin alettiin etsiä, sillä asiakkaiden tarpeet vaativat sitä jo ennen vuotta 2010. Kymppikirjanpidon työntekijöistä 16 käyttää Heeroksen ohjelmistoja päivittäin.

Kymppikirjanpidon henkilökuntaa.

Kymppikirjanpidon henkilökuntaa

”Heerokseen päädyttiin puhtaasti siksi, että eräs tuttavani tilitoimistopiireistä suositteli sitä minulle, omien kokemuksiensa perusteella.” Näin toteaa Kymppikirjanpidon toimitusjohtaja Kalevi Lillia. Valintaan vaikuttivat siis ainakin kaksi asiaa: asiakkaiden tarpeet sekä tuttavalta kuullut suosittelut sekä käyttökokemukset. Heeroksen käyttö aloitettiin ottamalla käyttöön Heeroksen Circula ja Admina. Vuosien kuluessa käyttöä on laajennettu luontevasti myös muihin Heeros -tuoteperheen ohjelmiin.

Päivittäin Heeroksen tuotteita käyttävät Outi Kannila ja Kirsi Kulmala kertovat, että yhteistyö Heeroksen kanssa on ollut tiivistä ja sujuvaa.  Naiset kiittelivätkin sitä, että myös Heeroksen yhteyshenkilö on heihin säännöllisesti yhteydessä ja pitää heidät ajan tasalla tapahtumista Heeroksella. Outi on myös kokenut, että yhteistyö on kaikin puolin nopeaa, vaikka mukana onkin kolme osapuolta: Heeros, Kymppikirjanpito sekä heidän asiakkaansa. ”Yhteistyö on oikeilla raiteilla ja siksi se sujuu”, Outi kommentoi.

”On aivan ihana ja kutkuttava tunne, kun ostolaskujen siirron jälkeen on jo ”puolet kirjanpidosta” tehty. Loppu on helppoa ja nopeaa, kun olen tehnyt asiat ensin Heeroksella järkevästi!” Kirsi tokaisee, kun kysymme häneltä, miten Heeros on helpottanut hänen työtään. Outi taas kokee, että Heeroksen käytössä on parasta varmuus sekä järjestelmällisyys. Esimerkiksi kaikki laskut ovat turvassa, tallessa ja listattavissa. ”Kun laskut ovat Heeroksessa, ne ovat kuin kotona ja varmassa tallessa”, Outi kommentoi.

Vaikka yhteistyö toimiikin loistavasti, kaikki ei aina ole täydellistä, sen Kymppikirjanpidon väkikin myöntää. Heiltä löytyy vielä muutamia toiveita, joita Heeroksen tulisi kehittää lähiaikoina. Naiset kertovat, että välillä esimerkiksi pankkitoiminnoissa on pieniä häiriöitä, jolloin hetkellisesti saattaa esiintyä epävarmuutta siitä, ovatko maksuerät lähteneet ostoreskontrasta vai eivät. ”Näistäkin tilanteista kuitenkin selvitään useimmiten hyvin”, Outi toteaa.

Tulevaisuudennäkymät Kymppikirjanpidossa ovat valoisat. Heillä halutaan helpottaa asiakkaiden arkea mahdollisimman paljon. ”Jatkossa pyrimme siihen, että kaikki asiakkaamme käyttävät Heerosta”, Kalevi Lillia kertoo. Kalevin mukaan nyt ollaan jo hyvässä vauhdissa tämän asian suhteen, ja asiakkaat ottavat mielellään Heeroksen ratkaisuja käyttöön, koska ymmärtävät niiden edut.