Taloushallinto-ohjelma yritykselle, johon vaihtaminen kannattaa

 

 

 

Vaihda ohjelmistoon, jonka hyödyt näet heti

Vanhan taloushallinto-ohjelmiston vaihtaminen Heerokseen on tehty helpoksi. Autamme yritystäsi muutosprosessissa vaihe vaiheelta, jonka lisäksi asiantuntevat ammattilaisemme ovat aina käytettävissäsi.

Pitkälle automatisoitu, moduulipohjainen ohjelmistomme nopeuttaa taloushallinnon prosesseja ja tekee laskukierron ja kirjanpidon pyörittämisestä entistä sujuvampaa. Lisäksi Heeroksen raportointityökalut tarjoavat yritysjohdolle ajantasaista dataa, jonka avulla on helppo tehdä oikeita liiketoiminnan kehityspäätöksiä.

Vaihtaminen Heerokseen on helppoa!

1

 

TARPEIDEN KARTOITUS

 

Heeros auttaa kartoittamaan yrityksenne tarpeet ja neuvoo räätälöitävän ohjelmistopaketin
valinnassa.

2

KÄYTTÖÖNOTTO

Heerokselta saatte apua ohjelmiston käyttöönotossa ja integroimisessa muihin käytössänne oleviin järjestelmiin.

3

KOULUTUS

Heeroksen
koulutuspalvelut varmistavat, että saatte täyden hyödyn Heeroksesta, heti alusta alkaen.

4

JATKUVA TUKI

Heeroksella panostetaan palveluun ja tukeen,
joten asiantunteva apu
on tarvittaessa aina
lähellä.

Taloushallinnon ohjelmisto yrityksille, joka kasvaa myös kv-tarpeisiin

Heeros on kaiken kokoisten yritysten ohjelmisto, joka helpottaa organisaatioiden taloushallintoa ympäri maailmaa. Cavotec Finland Oy otti Heeroksen käyttöön Suomessa vuonna 2013 ja nyt multikansallinen yritys hyödyntää ohjelmistoa globaalisti 20 maassa. Miksi juuri Heeros oli Cavotecin valinta ja mitkä ovat ohjelmiston tarjoamat keskeiset edut?

Katso Cavotec Finland Oy:n Merja Vänskän terveiset Heerosta harkitseville yrityksille.

Yrityksellesi suunniteltu taloushallinnon palvelupaketti

 

Teknisesti toimiva ohjelmisto on sujuvan taloushallinnon perusta, mutta suurimmat erot ohjelmistotalojen välillä syntyvät palvelussa. Heeroksen tarjoama henkilökohtainen tuki helpottaa sekä käyttöönottoa että myöhempiä rutiineja. Kun päätätte siirtää taloushallintonne Heerokseen, me autamme, neuvomme ja huolehdimme, että hommat toimivat alusta alkaen.

Katso miten Sari Eronen kiteyttää Heeroksen timanttisen palveluasenteen.

Heeros-ostolaskut-kehitystyo-on-kiinnostavassa-vaiheessa-800x433-1

Jatkuva kehitystyö on Heeros-käyttäjän etu

Edistyksellinen taloushallinnon ohjelmisto ja sen jatkuva kehittäminen on Heeroksen tuotekehitysporukalle intohimo ja kunnia-asia. Ohjelmien hiominen ja uusien ratkaisujen innovointi takaavat, että Heeroksen asiakkailla on aina käytössään alan paras kokonaisuus. Ja kun ohjelmisto seuraa aikaa ja ennakoi muutoksia, voi tulevaisuuteen suunnata rauhallisin mielin.

LUE MIKSI HEEROS ON TALOUSJOHDON TÄRKEIN TYÖKALU

Toimialakohtaisilla ratkaisulla tehokkuutta taloushallintoon

 

 

KANSAINVÄLISET YRITYKSET


Heeroksella hoituu kansainvälinen taloushallinto ja se toimii nykyaikaisilla rajapinnoilla minkä tahansa ERP-järjestelmän kanssa.

 

ASIANTUNTIJAYRITYKSET

Heeros-Taimer ratkaisu yhdistää yrityksen taloushallinnon, projektihallinnan
ja toiminnanohjauksen yhdeksi kokonaisuudeksi.

 

RAKENNUSALA

Rakennusalan taloushallinto hoituu Heeros taloushallinnon ohjelmistoilla jotka toimivat nykyaikaisilla rajapinnoilla minkä tahansa ERP-järjestelmän kanssa.

 

 

KULJETUSALA

 

Heeroksen ostolaskuratkaisulla kuljetusalan yritykset pääsevät eroon paljon manuaalista työtä aiheuttavista työvaiheista.

 

TEOLLISUUDEN ALA

Heeroksen osto- ja myyntilaskuratkaisut toimivat  monien teollisuudessa käytettyjen toiminnanohjausjärjestelmien kanssa.

 

PIENYRITYKSET

Pienyrityksen kirjanpito hoituu helposti yhteistyössä Heeros ohjelmistoja tarjoavan tilitoimiston kanssa. Lue lisää ja tutustu tilitoimistoihin.

Ota yhteyttä, jutellaan!

 
Kartoitetaan ohjelmistojen ja integraatioiden tarve sekä hahmotellaan yhdessä paras mahdollinen ratkaisu. Siitä se tehokkaampi arki alkaa. Ota yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun pikaisesti yhteydessä.
 
Ota yhteyttä.png