Heeros ja OpenText yhteistyö laajenee Eurooppaan

Heeros ja OpenText yhteistyö laajenee Eurooppaan

Heeros Oyj ja OpenText Oy ovat laajentaneet 26.3.2021 kumppanuussopimustaan ulottumaan Suomen lisäksi Eurooppaan. Kumppaniyhteistyö mahdollistaa Heerokselle strategian mukaisen etenemisen laajemmille globaaleille markkinoille pk-yrityssegmentissä sekä entistä paremman tuen Heeroksen kansainvälisille ja kansainvälistyville asiakkaille.

Jo lähes 20 vuotta yhteistyökumppaneina toimineet Heeros ja OpenText (aiemmin Liaison Technologies) uusivat ja jatkoivat 5 vuodella nykyistä sopimustaan maaliskuussa 2021. Uudistettu kumppanuus, jossa OpenText toimii edelleen Heeroksen verkkolaskuoperaattorina, täydentyy strategisella myyntikumppanuudella mahdollistaen ja laajentaen Heeros ratkaisujen tarjoamisen pk-segmentin yrityksille Euroopassa. Vastaavasti kattavampi yhteistyö avaa Heeroksen nykyisille asiakkaille entistä paremman mahdollisuuden integroitua eurooppalaisille markkinoille Heeroksen osto- ja myyntilaskuratkaisujen kautta.

Kumppanuus Heeroksen kanssa ostolasku- ja myyntilaskuprosessien virtaviivaistamiseksi modernilla ja jatkuvasti kehittyvällä Heeros-ratkaisuilla antaa OpenTexille tilaisuuden lisätä kattavuutta keski-suurten yritysten markkinoilla koko Euroopassa. Tarjottava laskuautomaatioratkaisu tukee myös keväällä uudistetun EU:n verkkolaskulain tavoitetta vauhdittaa yritysten siirtymistä täysin automatisoituun taloushallintoon.

– Uusi strateginen kumppanuussopimus OpenTextin kanssa luo Heerokselle myyntikanavan pk-sektorin asiakkuuksiin Euroopassa ja laajentaa yhteiset palvelumme strategiamme mukaisesti uusille markkinoille, Suomen, Pohjoismaiden ja Alankomaiden ulkopuolelle, iloitsee Heeroksen toimitusjohtaja Mikko Pilkama.

– Olen iloinen, että Heeros päätti jatkaa kumppanuutta OpenTextin kanssa ja sitoutua meihin seuraavaksi viideksi vuodeksi, kuten mekin sitoudumme heihin. Odotamme innolla yhteistyötä Euroopan pk-markkinoilla. Pitkäaikainen kumppanuus on myös hieno uutinen Suomen tiimillemme kuin yhteisille asiakkaillemme, kertoo EMEA-liiketoimintajohtaja Derren Nisbet.

Lisätietoa
Heeros: Mikko Pilkama | CEO | +358 40 828 3717 | mikko.pilkama@heeros.com
OpenText: Seppo Heikkonen | Sr. Account Executive | +358 10 3060 915  | sheikkonen@opentext.com

Taloushallinnon pilvipalveluiden edelläkävijänä Heeroksen missiona on rakentaa helppoa ja sujuvaa taloushallinnon tulevaisuutta. Heeros perustettiin vuonna 2000 ja yhtiön osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalla kaupankäyntitunnuksella HEEROS. www.heeros.com

OpenText auttaa organisaatioita paremmin hallitsemaan ja hyödyntämään käytettävissä olevaa tietoa tarjoamalla laajan joukon johtavia pilvipalvelu- ja ohjelmistopohjaisia tiedonhallintaratkaisuja. Lue lisää OpenTextistä (NASDAQ: OTEX, TSX: OTEX) osoitteessa: opentext.com

**

Heeros oli mukana OpenTextiWorld Europe 2021 -tapahtumassa. Huhtikuussa pidettävässä paneelikeskustelussa Heeroksen tuotejohtaja Henri Liuskan jakoi mietteitä dataohjattujen ja sujuvien prosessien merkityksestä taloushallinnossa. Kurkkaa tapahtuman antimiin täältä.