<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=398868563803133&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ansaittua joulurauhaa kaikille!

21.12.2018

Enää muutama päivä töitä ja Suomi hiljenee joulun viettoon. Tänä vuonna jouluna saa helposti pitkän loman ja meille kaikille nuo vapaat tulevat varmasti kiireisen syksyn jälkeen tarpeeseen.

Heerokselle koko vuosi on ollut työntäyteinen. Tärkeimpänä tuotekehityshankkeenamme on ollut palkanlaskennan viranomaisraportoinnin muuttava Kansallinen Tulorekisteri eli Katre. Tiivis työ on tuottanut tulosta ja olemme valmiina sen saapumiseen. Uskon, että tämä uudistus helpottaa meitä kaikkia ja jakaa jatkossa palkanlaskennan työt tasaisemmin ympäri vuotta.

Kuluneen vuoden aikana olemme vieneet myös Vendan uudistusta eteenpäin, julkaisseet tilitoimisto Dashboardin ja kehittäneet Connecta-integraatioalustaamme. Viime vuonna aloitettua brändiuudistusta on jatkettu ja iloksemme ensimmäisiä muutoksia on näkyvissä jo tuotteissakin. Heeroksen ohjelmistoperheen käyttäjäkunta on vuoden aikana laajentunut voimakkaasti ja haluamme olla jatkossa entistäkin paremmassa asemassa toteuttamassa asiakaslupaustamme.

Itselleni viimeinen viikko ennen joulunpyhiä on vielä työntäyteinen. Luulen monen jakavan oman tunteeni siitä, että nyt painetaan loppuun asti täysillä ja sitten levätään. Toimialallamme tapahtuu paljon ensi vuonna ja voimia tarvitaan jatkossakin. Nautitaan siis hetki pitkästä vapaasta, levätään ja ulkoillaan. Olemme kaikki ansainneet rentouttavan joululoman perheen ja läheisten kanssa.

Kiitän omasta ja koko henkilökuntamme puolesta asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme kuluneesta vuodesta. Rauhallista ja rentouttavaa joulua sekä menestyksekästä uutta vuotta 2019!

Matti Lattu
Toimitusjohtaja
Heeros Oyj