<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=398868563803133&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Heeros mukana Kauppalehden Kasvajat -juhlakiertueella

24.4.2019

Olemme mukana Kauppalehden Kasvajat 10-vuotisjuhlakiertueella, joka vierailee viidellä eri paikkakunnalla 14.-28.5.2019. Tapahtumien teemana on kymmenen vuotta kasvun juhlaa – näin johdat ihmisiä ja menestyt.

Tapahtumissa kuulet Suomen yritysmaailman kirkkainta johtoa jakamassa kokemuksiaan kasvusta, henkilöstön merkityksestä ja erilaisista johtamisfilosofioista. Luvassa järjen ja tunteiden liiketoimintaa, katsaus suomalaisiin kasvuyrityksiin ja kunkin alueen parhaimman kasvuyrityksen palkitseminen sekä virkistäytymistä & verkostoitumista cocktailien parissa.

Juhlakiertueen paikkakunnat:

  • 14.5. Oulu
  • 15.5. Jyväskylä
  • 21.5. Tampere
  • 22.5. Turku
  • 28.5. Helsinki

Heeros on intohimoinen kasvun boostaaja, jonka taloushallinnon ohjelmistot ja integraatiot auttavat tekemään asioita fiksummin. Teknisten ratkaisuiden lisäksi tärkeimpiä kasvumoottoreita ovat taloushallinnon osaajat, joiden päivittäiset sankariteot pyörittävät maailmaa. Eikä tämä onnistu ilman huipputyökaluja ja sujuvien rutiinien tuomaa työn iloa.

Yrittäjä, tämä tapahtuma on sinulle. Nähdään ständillämme ja integroidaan sinullekin taloushallinnon sankarin viitta – Tervetuloa mukaan!

Katso kiertueohjelma ja ilmoittaudu. 
Tapahtumat ovat maksuttomia ja avoimia kaikille.