Asiakaskyselyn tulokset ryhdittävät tulevaa

Asiakaskyselyn tulokset ryhdittävät tulevaa

19.8.2020

Asiakkaidemme tyytyväisyyttä Heeros ratkaisuihin mitataan säännöllisesti erilaisin asiakastyytyväisyyskyselyin. Vaikka teemme päivittäin yhteistyötä asiakkaidemme kanssa, tarjoaa jatkuva asiakastyytyväisyyden mittaaminen rungon tekemisemme systemaattiselle kehittämiselle. Käytetyistä kyselyistämme NPS-kysely (Net Promoter Score) on ytimekkäin ”Suosittelisitko Heerosta?”. Se tiivistää sen, minkälainen Heeros haluaa olla: Asiakkaidemme luotettava kumppani, jota voi hyvillä mielin suositella muillekin.

Ennen kesää tehdyssä tyytyväisyyskyselyssämme, pyysimme suosittelun lisäksi arvioimaan ratkaisujamme kolmesta eri näkökulmasta: Ohjelmisto, tukipalvelut ja yhteydenpito. Saamamme palaute oli niin positiivista kuin negatiivistakin.

Ohjelmistojen helppokäyttöisyys ja asiakaspalvelu saavat kiitosta

Oli hienoa huomata, että ohjelmistojemme helppokäyttöisyyttä pidetään edelleen Heeros ratkaisujen vahvuutena. Lisäksi osaava asiakaspalvelu ja tuki ovat asioita, joita asiakkaamme arvostavat. Heeros Kirjanpidon käyttäjämäärä on jatkanut vahvaa kasvuaan, ja tämä näkyy vahvasti positiivisena palautteena asiakaskyselyssä. Olemme kesän aikana laajentaneet palautteen perusteella myös käyttäjille suunnattua video- ja ohjemateriaaliamme. Löydätte ne helposti Heeros Help Centeristä.

Heeroksen ulkoasu uudistuu

Kehittämiskohteiden kuuleminen on asia, mitä kyselyistä aina eniten odotamme. Annoitte rakentavaa palautetta palvelumme käyttöliittymän ulkoasuun, asiakasyrityksen perustamiseen ja asetusten keskitettyyn hallintaan liittyen. Voimme iloksemme todeta, että työt näiden asioiden parantamiseen ohjelmistossamme ovat jo pitkällä! Syksyllä ensimmäisenä julkaistava sisäänkirjautumisen uudistus vie Heeros-käyttökokemuksen uudelle tasolle, kun pitkään palvelleet kirjautumis- ja yritysvalinnan toiminnot saavat täysin uuden 2020-luvun ilmeen.

Asetusten ja tietojen syöttäminen yksinkertaistuu

Uudistunut Heeros-ilme näkyy myös loppuvuonna julkaistavassa asiakkaan perustamisen toiminnossa, jonka avulla uuden yrityksen perustaminen Heerokseen nopeutuu ja helpottuu merkittävästi. Asetusten ja tietojen syöttäminen yksinkertaistuu, ja hoituu jatkossa keskitetysti eri toimintojen yli. Kehitystiimimme on työskennellyt ahkerasti uuden ulkoasun ja toimintojen parissa, ja lähestymme hyvää vauhtia tuotantokäytön aloittamista.

Yhteistyössä kohti tavoitteita

Keväällä lanseeratun organisaatiomme myötä asiakastyytyväisyys ja asiakkaidemme menestyksen varmistaminen ovat kaiken tekemisemme keskiössä. Asiakkaidemme hyvinvoinnista vastaavan Customer Growth -tiimimme tehtävänä on huolehtia siitä, että Heeros ratkaisujen käyttäjinä pääsette tavoitteisiin, joita olette asettaneet valitessanne Heeroksen.

Asiakastyytyväisyyskyselyn tulokset auttavat meitä työssämme ja pystymme ymmärtämään yhä paremmin asiakkaidemme kohtaamia haasteita. Tulemme jatkossa työskentelemään yhä tiiviimmin yrityksenne arjessa, tukien ja sparraten yhä parempiin lopputuloksiin.

Kiitos vielä kerran antamastanne palautteesta, oli se sitten asiakastyytyväisyyskyselyn tai muiden kanavien kautta välitettyä. Järjestämme syyskuun aikana maksuttomia webinaareja, joihin olette erittäin tervetulleita, jatketaan keskustelua siellä.

Oikein hyvää ja turvallista syksyä!