eSalary Evolution Oy kiihdyttää ePalkat ratkaisun kehittämistä

eSalary Evolution Oy kiihdyttää ePalkat ratkaisun kehittämistä

19.10.2020

Heeros Oyj on tänään allekirjoittanut sopimuksen eSalary Evolution Oy:n kanssa palkkahallinnon ePalkat-ratkaisunsa kehittämisestä alkaen 1.11.2020. Heeros tulee sopimuksen yhteydessä eSalary Evolution Oy:n osakkaaksi 49 % osuudella. Uuden yhtiön pääomistaja on Rainer Wallenius, joka siirtyy yhtiön toimitusjohtajaksi Heeroksesta.

Nykyiset Heeros palvelut jatkuvat normaalisti

Muutoksella ei ole vaikutusta nykyisiin palvelusopimuksiin tai asiakkaallemme näkyvään palveluun. Vaikka kehitystyö siirtyykin uudelle yhtiölle, säilyy ePalkat täysin Heeroksen tuotteena. Tämä tarkoittaa, että myynti, laskutus, koulutus ja tuki jäävät Heerokseen. Järjestelyn myötä ePalkat-ratkaisun kehittäminen kuitenkin ottaa selkeän harppauksen eteenpäin, mistä asiakas hyötyy ennen kaikkea entistä sujuvampana käyttökokemuksena.

Kehitteillä markkinan modernein palkkaratkaisu

”Palkkahallinto on Heeroksen tilitoimisto- ja yritysasiakkaille suunnattu palvelu, joka kehittyy ja kasvaa kovaa vauhtia. Järjestelyllä haemme nopeutta erityisesti pk-sektorin tarpeisiin räätälöidyn palkkahallinnon ratkaisun kehittämiseen. Tarkoituksenamme on vaiheittain seuraavien kahden vuoden aikana kehittää nykyisestä ePalkat-ratkaisusta markkinoiden paras, toimialariippumaton palkkahallinnon järjestelmä, joka tukee kaikkia palkkahallinnon ja maksatuksen tarpeita”, sanoo Heeroksen toimitusjohtaja Mikko Pilkama.

”Nykyisen ePalkat-ratkaisun siirtäminen erilliseen yhtiöön vauhdittaa modernin automaatio- ja ohjelmistoteknologian hyödyntämistä ratkaisun kehittämisessä. Tavoitteenamme on uudistaa palkkahallinnon ohjelmia ja prosesseja kokonaisvaltaisesti ja tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, jotta voimme tarjota heille parhaat mahdolliset ratkaisut myös tulevaisuudessa”, jatkaa Pilkama.

”Markkinoille on tulossa koko ajan uusia palkkahallinnon ratkaisuja ja Heeros haluaa pysyä kilpailijoitaan edellä. Nykyään Heeros ePalkat ratkaisulla käsitellään noin 30 000 palkkalaskelmaa kuukaudessa. Järjestelyllä tavoittelemme merkittävää kasvua palkanlaskennan markkinassa ennen kaikkea tilitoimistojen kautta", toteaa Heeroksen toimitusjohtaja Mikko Pilkama.

Lisätietoja:

Mikko Pilkama, toimitusjohtaja Heeros
+358 40 828 3717, mikko.pilkama@heeros.com

Rainer Wallenius, toimitusjohtaja eSalary Evolution Oy
+358 400 817281

Heeros Oyj on itsenäinen, suomalainen taloushallinnon SaaS-ohjelmistopalveluja tarjoava yritys. Yhteistyössä asiakkaiden kanssa kehitetyt moduulipohjaiset ja helposti integroitavat ratkaisut kattavat kaikki sähköisen talous- ja palkkahallinnon prosessit. Lisäksi ainutlaatuiset tuki-, koulutus- ja kumppanuuspalvelut auttavat Heeros-käyttäjiä kehittämään ja kasvattamaan liiketoimintaansa hallitusti.

Tutustu ratkaisuumme klikkaamalla alla olevaa kuvaa.

ePalkat Heeros