On aika paketoida vuosi 2022 ja kiittää yhteistyöstä kanssanne

On aika paketoida vuosi 2022 ja kiittää yhteistyöstä kanssanne

Hyvät asiakkaat ja kumppanit

Päättyvä vuosi on ollut varsin erilainen kuin vuosi sitten kuvittelimme. Olimme pääsemässä koronarajoituksista, talouskasvu näytti hyvältä ja odotukset vuoteen 2022 olivat varsin optimistisia. Viime vuodet ovat kuitenkin opettaneet meille kaikille miten tärkeää sopeutuminen on.

Toiminnan kehittämisen ja digitalisoimisen aika on nyt  

Yrityksen toiminnan kehittämisen ja digitalisoimisen aika on nyt. Meillä on täällä Suomessa kaikki tarvittava pientenkin yritysten automaation lisäämiseksi. Taloustilanne on epävarma, mutta emme saisi unohtaa innovoinnin ja digitalisoimisen roolia kilpailukyvyn vahvistamisessa. Me Heeroksella tuemme yrityksiä tällä polulla.  

Moderni laajennettu portfolio markkinalle

Olemme toteuttaneet strategiaamme onnistuneesti, ja laajennettu portfoliomme on otettu hyvin vastaan. Lanseerasimme keväällä Heeros PSA -toiminnanohjausratkaisun ja syksyllä Heeros HR henkilöstöhallinnan ratkaisun sekä uuden tarjoaman pienyrityksille. Lisäksi loppuvuodesta esittelimme taloushallintoon uuden Heeros myyntilaskuratkaisun 

Haluan kiittää asiakkaitamme ja kumppaneitamme koko Heeros-tiimin puolesta. Etätyöskentelystä on tullut osa arkea, mutta on ollut mahtavaa tavata teitä myös kasvokkain. Ihmisten kohtaamiselle ja läsnäololle on edelleen tarve, ja myös saavutukset ovat parhaimmillaan yhdessä nautittuna.  

Toivotamme kaikille hyvää joulua ja tulevaa vuotta 2023. Me Heeroslaiset lähdemme ensi vuoteen intoa puhkuen! 

Terveisin,

Mikko Pilkama__
Mikko Pilkama
Toimitusjohtaja