Kirjanpidon laajennetut ominaisuudet asiakkaillemme

Kirjanpidon laajennetut ominaisuudet asiakkaillemme

Koronaepidemia on asettanut monia yrityksiä taloudelliseen ahdinkoon ja pakottanut jopa henkilöstön irtisanomisiin tai lomautuksiin. Haluamme Heeroksella ojentaa auttavan käden ja tukea asiakkaidemme liiketoimintaa, minkä johdosta tarjoamme kirjanpidon laajennetut ominaisuudet veloituksetta käyttöön.

Kirjanpidon laajennetut ominaisuudet käyttöön veloituksetta

Olemme aiemmin määritelleet, että Heeros Kirjanpidon laajennetut ominaisuudet ovat lisäominaisuuksia, jotka voidaan ottaa käyttöön erillistä maksua vastaan. Tukeaksemme asiakkaidemme liiketoimintaa, olemme tehneet hintalinjauksen, jonka myötä Heeros Kirjanpidon käyttäjät voivat maksutta tehostaa ja automatisoida kirjanpidon prosesseja laajennetuilla ominaisuuksilla.  Automaattivientien ja pian tuotantoon tulevan marginaaliverokäsittelyn hinta sisältyy jatkossa Heeros Kirjanpidon ja sähköisen arkiston pakettihintaan. Näin laajennetut ominaisuudet ovat kaikilla käytettävissä ilman erillisiä kustannuksia.

Kirjanpito-ohjelmiston vaihto Heerokseen vaivattomasti

Taloushallintopalveluiden keskittäminen tuo säästöjä, jonka lisäksi kotimainen vaihtoehto on ajankohtainen. Mikäli ette vielä ole Heeros Kirjanpidon käyttäjiä, kerromme mielellämme lisää helposta ohjelmiston vaihdosta, esimerkiksi Tikonista Heerokseen.

Tuotteistettu Siirtopalvelupakettimme ja yrityksellenne nimetty projektivastaava varmistavat helpon ohjelmistovaihdon ja vaivattoman käyttöönoton.

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Heeros myynti myynti@heeros.com
p. +358 10 424 3305