Miksi Customer Success on yrityksellenne tärkeä?

Miksi Customer Success on yrityksellenne tärkeä?

Customer Success -tiimi syntyi Heeroksella alkuvuodesta toteutetun organisaatiomuutoksen myötä. Muutoksen lähtökohtana oli tahto laittaa asiakas kaiken toiminnan ja suunnittelun keskiöön, jonka myötä voisimme entistä eheämmin ymmärtää sekä tukea asiakkaidemme liiketoimintaa ja tarpeita.

Tällä hetkellä yhteiskuntamme elää vaativia aikoja, kun koronavirus on lamauttanut ison osan yritysten toiminnasta ja maailman taloudesta. Nyt meidän on siis entistäkin tärkeämpää kuunnella asiakkaitamme ja löytää yhdessä ratkaisuja selvitä tästä haastavasta tilanteesta eteenpäin.

Customer Success on olemassa asiakkaitamme varten

Customer Success -tiimin tehtävänä on varmistaa, että asiakkaillemme löytyvät juuri ne ratkaisut, jotka palvelevat parhaiten asetettujen tavoitteiden saavuttamisessa. Tiimimanagerimme pitävät huolen siitä, että asiakastarpeet tulevat kuulluiksi, jolloin voimme tarjota parhaimmat eväät ja työkalut liiketoiminnan kehittämiseen ja menestymiseen.

Yhteistyö asiakkaidemme kanssa on ensiarvoisen tärkeää, vain näin voimme paremmin kuulla, reagoida ja kehittyä. Olipa kyse sitten kirjanpito-ohjelman vaihtamisesta, uuden palvelun käyttöönotosta tai työskentelyn tehostamisesta, on Customer Success aina apuna ja tukena.

Heeros_organisaatiomuutos_Customer_success2

Tiimivetäjä Garik Bagdasarov innolla asiakasyhteistyöhön

Minusta tuli heeroslainen lähes yhdeksän vuotta sitten, kun Heeroksen pääkäyttäjäpalvelu sai alkunsa. Pääkäyttäjäpalvelu perustettiin, kun asiakkailla oli tarve tehostaa paperilaskujen käsittelyyn kuluvaa aikaa. Ilokseni voin todeta, että kyseinen palvelu on vieläkin laajasti asiakkaillamme käytössä.

Muutaman Hollannissa vietetyn vuoden jälkeen palasin takaisin Suomeen. Olen jo innolla astunut uuteen rooliini päästä kehittämään parempaa huomista yhdessä asiakkaidemme kanssa. Tiimimme koostuu ammattitaitoisesta porukasta, jolla on laaja kokemus taloushallinnosta. Uskon, että tieto ja taito yhdistettynä ahkeraan ja aktiiviseen tekemiseen tulevat takaamaan asiakkaillemme erinomaisen palvelun. Olemmehan olemassa juuri teitä asiakkaita varten.

Yhteistyöllä varmistamme onnistumisen!

Garik Bagdasarov
Head of Customer Success