Heeros blogi - Booster palvelukonsepti

Booster-palvelukonsepti on avain kannattavampaan bisnekseen

Blogi | 6.3.2020

Heeroksen Booster-palvelukonsepti antaa eväät tilitoimistojen osaamisen kasvattamiseen ja menestymiseen myös tulevaisuudessa.

Lue lisää

Heeros roadmap tuotekehitys

Tuotekehityksen pääfokuksena nopeus ja sujuvuus

Blogi | 2.3.2020

Vuoden ensimmäiset kuukaudet ovat jo vierähtäneet ja työ Heeroksen tuotekehityksessä on hyvässä vauhdissa. Tällä hetkellä keskitymme 2020 roadmapin mukaisesti muutamaan pääfokusalueeseen, joiden sisällä tavoitteet liittyvät etenkin nopeuden, helppouden ja rutiinien sujuvuuden lisäämiseen.

Lue lisää

Heeos-Blogi-uusi-toimistusjohtaja

Uusi vuosikymmen ja uusi haaste!

Blogi | 20.1.2020

Heeroksen tuoreella toimitusjohtajalla on selkeä suunta. Mikko Pilkaman mukaan uuden vuosikymmenen tärkeimpänä tavoitteena on vahvistaa Heerosta entisestään ja olla alan edelläkävijä sekä paras kumppani asiakkaiden liiketoiminnan kehittämisessä. Lue Mikon terveiset sekä ajatuksia tulevasta.

Lue lisää

Heeros_joulu2019_Blogikuva

On aika kiittää, nauttia tehdystä ja mennä kohti tuikkivaa tulevaa!

Blogi | 17.12.2019

Toimitusjohtaja Matti Lattu koostaa blogissaan kuluneen vuoden saavutuksia ja siirtää kapulan luottavaisin mielin uuteen Heeros kauteen.

Lue lisää

Heeros Blogi - Nyt päästään syvemmälle talouslukujen syihin!

Nyt päästään syvemmälle talouslukujen syihin!

Blogi | 20.11.2019

Yritysjohdon haasteena on usein ymmärtää ja havaita talouslukujen sekä toiminnallisesti tärkeiden asioiden yhteys. Asiakkaamme Paritilit Oy kiittää ratkaisun tarjoamista mahdollisuuksista nähdä syvemmälle talouslukujen taakse.

Lue lisää

1 2 3 14