Fuusor raportointiohjelmisto tukee päätöksenteossa

Blogi | 12.8.2019

Liiketoiminnan menestyksen luotsaamiseen ei enää riitä mututuntuma tai kerran vuodessa päätetyt suunnitelmat, vaan tarvitaan kokonaisvaltaisempaa tietoa, reaaliaikaisia tunnuslukuja ja järkeviä työvälineitä.

Lue lisää

Tulorekisterikevään painopisteinä automaatio, integraatiot ja yhteistyö

Blogi | 17.6.2019

Kiireinen tulorekisterikevät oli työntäyteinen meille kaikille, sillä monia uudistuksia ja muutoksia tuli tekemiseen. Katre-painissa pieni kauan odotettu uusi ominaisuus ilahdutti useaa Heeros-käyttäjää.

Lue lisää

Heeros-Ilona-Rauhala

Vierailijakirjoitus: Kun uudistat tai kehität, johda ihmisiä oppimaan

Blogi | 8.5.2019

Menestyville yrityksille on yhteistä jatkuva uudistuminen ja oman osaamisen hiominen. Lue avainhenkilöiden valmennukseen erikoistuneen Ilona Rauhalan blogista miten voit helpottaa uudistumisprosessia ja mitä kaikkea tarvitaan ihmisten johtamiseen.

Lue lisää

Heeros arvot

Yhdessä tekemällä parhaimpaan strategiseen tulokseen

Blogi | 6.5.2019

Hienosti laaditusta strategiasta ei ole mitään hyötyä, ellei sitä ole ymmärretty tai siihen ei ole sitouduttu. Lue blogistamme, minkälaisiin asioihin tulee kiinnittää huomiota, että strategian tavoitetila näkyy jokapäiväisessä työssä, yrityksen jokaisella tasolla.

Lue lisää

Heeros Booster kehityksen vauhdittajana

Blogi | 1.4.2019

Booster-palvelukonseptin avulla saat tilitoimistotyöhön enemmän tehoa, tulosta ja iloa! Lue blogistamme, miten Suomenselän Tilitoimisto on hyötynyt Heeros Boostauksesta.

Lue lisää

1 2 3 12