Heeros-blogi-palkkahallinnon-prosessit

Vierailijakirjoitus: Myös palkkahallinnon prosesseja voi ja tulee tehostaa

Blogi | 14.10.2019

Norlic Oy:n liiketoimintajohtaja Jari Rättyä kertoo blogissaan kuinka palkanlaskentapalveluiden automatisoitu ja valmiiksi prosessoitu data tuo työhön laatua, tehokkuutta ja parempia asiakaskokemuksia.

Lue lisää

Kehittyvä ohjelmisto tukee paremmin liiketoimintaa

Blogi | 23.9.2019

Monet taloushallinnon ohjelmistot, kuten Tikon, ovat tulleet siihen pisteeseen, ettei niiden kehitystä enää jatketa aktiivisesti. Tällöin monella taloushallinnon ammattilaisella on käsissään sammuva ohjelmisto, jonka vaihto on pakostikin edessä. Älä jätä ohjelmistonvaihtoa viime tippaan, vaan tee muutos ajoissa, hallitusti.

Lue lisää

Vierailijakirjoitus: Miltä näyttää tilitoimistojen tulevaisuus?

Blogi | 26.8.2019

Teknologia kehittyy ja taloushallintoalan työn luonne muuttuu. Mutta tiedätkö mitä asioita kuitenkin edelleen tarvitaan, että tilitoimisto voi menestyä? Lue EMU:n toimitusjohtaja Samuli Savialan mietteet menestyvän tilitoimiston luotsaamiseen.

Lue lisää

Fuusor raportointiohjelmisto tukee päätöksenteossa

Blogi | 12.8.2019

Liiketoiminnan menestyksen luotsaamiseen ei enää riitä mututuntuma tai kerran vuodessa päätetyt suunnitelmat, vaan tarvitaan kokonaisvaltaisempaa tietoa, reaaliaikaisia tunnuslukuja ja järkeviä työvälineitä.

Lue lisää

Tulorekisterikevään painopisteinä automaatio, integraatiot ja yhteistyö

Blogi | 17.6.2019

Kiireinen tulorekisterikevät oli työntäyteinen meille kaikille, sillä monia uudistuksia ja muutoksia tuli tekemiseen. Katre-painissa pieni kauan odotettu uusi ominaisuus ilahdutti useaa Heeros-käyttäjää.

Lue lisää

1 2 3 13