Heeros ja Uuva yhteistyössä suomalaisen talouselämän hyväksi

Olemme solmineet perintäpalveluiden yhteistyösopimuksen Uuva Oy:n kanssa.

Yhteistyö luo tehokkaan perintäprosessin, sillä erääntyneiden saatavien siirto voidaan tehdä suoraan sähköisesti Heeros Myyntilaskuista Uuva Oy:n perintäpalveluun, vähentäen näin manuaalista käsittelyä. Joustava palvelu mahdollistaa myös Uuva Oy:n perintäpalveluiden tarjoamisen toimeksiantajalle ilman vuosimaksua.

Miksi Uuva perintäpalvelut Heeroksen yhteistyökumppaniksi

Pitkittyneen laman aikana tehokkaan ja ammattitaitoisen perinnän merkitys on korostunut ja saatavan kotiuttamisessa on oltava ajoissa liikkeellä. Täysin suomalainen ja yksityinen perintätoimisto

Uuva Oy tarjoaa yrityksille helpon ja tehokkaan tavan saatavien kotiuttamiseen sekä kaikki keskeiset luottoriskien hallintaan tarvittavat palvelut.

Palvelut kattavat luotonhallinnan ja luottopolitiikan konsultoinnin, saatavakantojen ostamisen sekä maksuvalvonnan, alkaen aina laskun elinkaaren syntyhetkistä maksusuoritukseen. Uuva toteuttaa yksilöllisiä yritysperinnän ratkaisuja (mm. puhelinperintä), joilla velallisyritys saadaan motivoitua maksamaan erääntynyt saatavansa nopeammin, ilman merkittäviä lisäkuluja ja mahdollista maksuhäiriömerkintää – velkojan asiakassuhteita aina kunnioittaen.

Jo yli kaksikymmentä vuotta perintäpalvelua tarjonnut Uuva Oy on Suomen Perimistoimistojen liiton jäsen ja yrityksen oma luottoluokitus on kunnossa.

Tutustu tarkemmin Uuva Oy:n perintäpalveluun >>

**

Lue lisää Heeroksen Myyntilaskuratkaisusta >>