<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=398868563803133&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Heeroksen koulutustarjonta terävöityy

15.1.2018

Heeroksen kuukausittain toistuvat koulutuskokonaisuudet tullaan korvaamaan jatkossa vaihtuvilla workshop-webinaareilla. Aiheet valikoituvat ajankohtaisten teemojen ja tuotteiden versiokehityksen mukaan.

Webinaarien antia pyritetään terävöittämään jatkuvasti ja asiakkaat pääsevät vaikuttamaan koulutusten sisältöön ilmaisemalla toiveitaan ja esittämällä kysymyksiä ilmoittautumisen yhteydessä. Workshopeissa on mukana usein myös tuotteesta vastaava tuotepäällikkö, joka esittelee tulevaa tuotekehitystä. Aikaisemmat laajemmat koulutuskokonaisuudet tulemme pilkkomaan pienemmiksi oppimisosioiksi ja ne tarjotaan koulutuksiin osallistuville Heeros Help Centerin kautta.

Seuraa kotisivuillamme olevaa koulutustarjontaa – päivitämme sivustolle uusia webinaareja säännöllisesti. Ilmoittaudu mukaan! Tervetuloa!

Ps. Tarjoamme edelleen myös asiakaskohtaisia koulutuspäiviä ja lyhyempiä etäyhteyden kautta pidettäviä verkkokoulutuksia.