Heeros ja Qvik ovat solmineet kumppanuussopimuksen

Heeros ja Qvik ovat solmineet kumppanuussopimuksen

Heeros ja Qvik ovat kumppanuussopimuksen myötä kehittämässä yrityksille täysin uuden, markkinoiden johtavan taloushallinnon mobiilisovelluksen. Yhteistyö mahdollistaa Heerokselle tarjota yrityksille taloushallinnon mobiilisovellus, joka erottuu toimialan parhaalla käyttökokemuksella.

Paras käyttökokemus on yksi Heeroksen strategisista prioriteeteistä. Kumppanuuden myötä Qvikin vahva käyttökokemusosaaminen mobiilisovellusten kehittämisessä tukee Heeroksen tavoitetta tarjota asiakkaille helppoja taloushallinnon prosesseja mobiilissa. Lisäksi kumppanuus tarjoaa Qvikille aitiopaikan olla mobiilipankin tavoin edelläkävijänä rakentamassa sujuvaa mobiilitaloushallintoa. Myös Heeroksen nykyasiakkaat ovat päässeet projektin alusta lähtien osallistumaan ja vaikuttamaan uuden mobiilisovelluksen kehittämiseen.

Uusi mobiilisovellus tullaan lanseeraamaan Heeroksen asiakkaille vuoden kolmannen neljänneksen aikana. Sen käyttäjiksi tavoitellaan ennen kaikkea yritysasiakkaita ja niiden henkilöstöä, joille mahdollistuu intuitiivinen ja helppo käyttökokemus taloushallinnon rutiineihin mobiilissa, kuten laskujen hyväksymiseen tai kuittien käsittelyyn.

Taloushallinnon ohjelmistoja on perinteisesti suunniteltu aina taloushallinnon ammattilaisten näkökulmasta. Me Heeroksella haluamme huomioida myös taloushallinnon loppukäyttäjiä, kuten yrittäjiä ja työntekijöitä entistä vahvemmin, ja tuoda markkinoille aidosti kuluttajahenkistä ja huippulaatuista mobiilikokemusta. Olemme todella innoissamme yhteistyöstä alan johtavan suomalaisen tekijän, Qvik:n kanssa, sillä yhdessä meillä on mahdollisuus viedä koko toimialaa eteenpäin, kertoo Heeroksen Mikko Pilkama.

– Qvik on mukana luomassa uusia käyttäjäkokemuksia useille eri aloille niin mobiili- kuin selainpalveluissa. Heeroksen kanssa pääsemme katsomaan taloushallinnon prosesseja kirkkain silmin ja luomaan käyttäjää miellyttävän kokemuksen samoin kuin olemme tehneet mm. pankki- ja matkustustoimialoilla. Taloushallinnon palvelut ovat olemassa auttaakseen liiketoimintaa. Nyt saamme tehostettua palvelun vaiheita ja tuotettua siten liiketoimintahyötyjä Heeroksen palveluja käyttäville yrityksille ja yrittäjille, tiivistää Lari Tuominen Qvikiltä.

Lisätietoa
Heeros: Mikko Pilkama | CEO | +358 40 828 3717 | mikko.pilkama@heeros.com
Qvik: Lari Tuominen | CEO |+358 50 322 2669 | lari.tuominen@qvik.com


Taloushallinnon pilvipalveluiden edelläkävijänä Heeroksen missiona on rakentaa helppoa ja sujuvaa taloushallinnon tulevaisuutta. Heeros perustettiin vuonna 2000 ja yhtiön osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalla kaupankäyntitunnuksella HEEROS.
www.heeros.com

Qvik on teknologiayritys, joka suunnittelee ja kehittää digipalveluita mobiilisovelluksista pilvipalveluihin. Yhtiön liikevaihto oli viimeksi päättyneellä tilikaudella noin 9,1 miljoonaa euroa. Qvik työllistää 100 henkilöä. Yrityksellä on toimipisteet Helsingissä ja Tukholmassa. www.qvik.com


Lue blogi mobiilisovelluksen kehittämisestä